Încă o etapă scursă din Campionatul de Fotbal Sports Events

În Liga 1, VTM îți continuă seria pozitivă cu a doua victorie la rând, de data aceasta victima căzându-i, cu 6-2, o echipă solidă a campionatului, Radio România București.

Apa Nova nu are deloc un meci ușor în fața Cyrom, care a avut o prestație apreciată de toți cei prezenți în tribune. La capătul unui meci foarte frumos etalat de combatante, rezultatul a fost egal 4, ambele echipe conducând ostilitățile în anumite momente ale meciului și fiind aproape de victorie.

UPC și Kruk reușesc să spargă gheața în etapa cu numărul 3, după 2 înfrângeri în primele 2 meciuri disputate. Astfel ele trec de HP Inc. cu 9-5, respectiv de Deloitte, cu 6-2, rezultate în urma cărora clasamentul devine unul cât se poate de echilibrat.

În Liga 2, HPE nu se regăsește pe acest început de campionat și înregistrează a treia înfrângere la rând, înclinându-se cu 5-3 în fața celor de la Bitdefender.

O altă echipă fără puncte acumulate a rămas și după această etapă Claim, care pierde cu 15-3 disputa cu ING Bank, echipa care astfel își consolidează prima poziție în clasament și, după jocul prestat, putem spune că se înscrie cu șanse mari pentru locurile promovabile. Claim poate da vina și pe ghinion, portarul titular și căpitanul echipei, Giani Nicolae, accidentându-se încă din prima repriză.

Derbyul rundei a opus 2 echipe cu pretenții și cu prestații convingătoare după cele 2 runde scurse. Adobe și NTT Data ne-au demonstrat și în această etapă forma bună avută, duelul dintre ele fiind unul foarte disputat. După repriza întâi foarte reușită în care chiar au condus cu 4-2, cei de la NTT Data au cedat inexplicabil, Adobe profitând din plin și reușind să înscrie de 5 ori în repriza secundă, câștigând astfel partida cu 7-4.

Microsoft adună încă 3 puncte în clasament, beneficiind de neprezentarea celor de la SAP.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.