Partidele interesante continuă în Campionatul de Fotbal Sports Events

Dupa pauza prilejuita de sarbatoarea Pastelui, competitia organizata de Sports Events continua saptamana aceasta cu alte partide interesante din etapa III.

In Liga I, HP Inc. incearca sa isi mentina invincibilitatea impotriva celor de la UPC.

Radio Romania si VTM anunta un meci strans si spectaculos asa cum au fost toate intalnirile dintre ele, iar Kruk vrea sa obtina primele puncte ale sale in confruntarea cu Deloitte.

Intalnirea dintre Cyrom si Apa Nova va fi cu siguranta  spectaculoasa, primii dorind sa ii incurce pe campioni, care au maximum de puncte dupa cele 2 etape scurse.

Sa vedem ce se va intampla si in Liga II unde Adobe vrea sa demonstreze ca primele 2 etape victorioase nu au fost doar o intamplare. Adversara ii va fi NTT Data.

Meciuri echilibrate se anunta si cele dintre SAP si Microsoft, amandoua avand cate 3 puncte acumulate in clasament, dar si HPE impotriva Bitdefender, echipe care vin dupa infrangeri in etapa trecuta.

Claim isi propune sa sparga gheata dupa 2 etape in care a trebuit sa se recunoasca infranta. In cale de data aceasta ii va sta Ing Bank, echipa in mare forma.

Ramaneti conectati online pe Bucuresti FM pentru a afla deznodamantul meciurilor de fotbal disputate in aceasta seara incepand cu ora 20.00 pe terenurile de fotbal de la Sud Arena!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.