Firea cere concedierea vatmanului care nu s-a asigurat că au coborât toți pasagerii

Primarul General, Gabriela Firea, solicită conducerii RATB demiterea vatmanului responsabil de incidentul deosebit de grav petrecut astăzi, pe linia tramvaiului 1.

”Solicit de urgență desfacerea contractului de muncă a acestui vatman iresponsabil, un astfel de comportament nu poate fi tolerat sub nicio o formă, mai ales atunci când vorbim despre siguranța unui copil. Angajații RATB trebuie sa fie un exemplu de conduită în trafic, iar întâmplarea de astăzi, deși un incident izolat, pune într-o lumină proastă și activitatea celorlalți șoferi RATB care își desfășoară activitatea responsabil, având ca prioritate siguranța călătorilor. Neatenția vatmanului va fi sancționată ca atare, concedierea fiind oricum o măsură mult prea blândă, în comparație cu o posibilă tragedie care ar fi putut sa aibă loc”, a declarat Gabriela Firea.

Astăzi, în stația Lunca Bârzești, un copil și bunicul său au vrut să coboare în stație, însă vatmanul nu s-a asigurat că au coborât toți pasagerii. Bunicul nu a reușit să coboare. În consecință, copilul a rămas nesupravegheat pe refugiu.

Lasă un răspuns