UPDATE: Polițiștii îl caută pe bărbatul care a incendiat 8 mașini în Capitală

Sursa foto: www.agerpres.ro

Update: Un bărbat a fost adus la audieri în această dupa amiază la secția 4 de Poliție din Capitală, în cazul mașinilor incendiate săptămâna trecută. Bărbatul a fost ridicat dintr-un complex comercial din sectorul 1.

Anchetatorii nu au, însă, indicii clare că ar fi bărbatul care a incendiat cele 8 mașini.

………………………………………………

Poliţiştii bucureşteni îl caută și acum pe bărbatul care a incendiat 8 masini în Capitală. Pompierii merg pe ipoteza unui singur autor. Anchetatorii au audiat deja mai multe persoane.

Oamenii legii cer, acum și ajutorul populației, după ce au fost publicate primele poze cu suspectul.

„Până la acest moment, investigaţiile noastre, care au început imediat după momentul comiterii acestor infracţiuni, ne-au dus către un bărbat care apare pe mai multe înregistrări. E vorba de aproximativ 200 de înregistrări care au fost vizionate în această perioadă. La acest caz lucrează majoritatea poliţiştilor din Sectorul 1. (…) Urmează (…) să postăm pe site-ul oficial al Poliţiei Capitalei mai multe imagini, mai multe frânturi de imagini cu autorul acestor infracţiuni. E vorba de un bărbat despre care credem că este autorul incendierilor”, a declarat Ionuţ Dana, la sediul Secţiei 4 de Poliţie.

Sursa foto: www.digi24.ro

El a făcut un apel către cetăţeni pentru a ajuta la identificarea autorului incendierilor.

„A durat câteva zile vizionarea tuturor imaginilor, repet, au fost foarte multe imagini de vizionat şi am considerat că e necesar să postăm cele mai bune imagini care să ne ducă la identificarea autorului. Cu această ocazie, noi facem un apel către toţi cetăţenii din Bucureşti care ne pot sprijini cu identificarea autorului după vizionarea acestor imagini. Punem la dispoziţia cetăţenilor, atât numărul de urgenţă 112, numere de telefon de la orice secţie de poliţie şi avem rugămintea ca, în cazul în care un cetăţean, o persoană, are cunoştinţă despre acest bărbat, să sune la Secţia 4 de Poliţie, la numărul de telefon 021 222.41.58. Este un număr de telefon alocat pentru acest caz pe care noi îl considerăm deosebit de important”, a spus comisarul-şef.

Polițiștii verifică și dacă cel care a dat foc intenţionat maşinilor ar fi incendiat și un bloc de pe bulevardul Nicolae Titulescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.