Rezultate senzaționale în prima etapă a Campionatului Sports Events!

Marți seară s-au disputat meciurile primei etape ale Campionatului de Tenis de Masă Sports Events, editia primavara-vara 2018.

În Grupa A, meciul dintre WIPRO ROMANIA 1 și ADP s-a încheiat cu scorul de 3 – 2 în favoarea primei echipe mentionate, dupa ce galeria ADP au stat ca pe ace pana la final, meciul definitivandu-se abia dupa intalnirea la dublu. Meciurile de simplu i-a adus față în față pe jucătorii Rares Leorda, Fedi El-Dic si Norocel Balan de la WIPRO ROMANIA 1 și Radu Marinescu, Cosmin Holbia si Catalin Andrei de la ADP. In meciul de dublu care a finalizat scorul, lupta a fost dusa de jucătorii Rares Leorda cu Fedi El-Dic (WIPRO ROMANIA 1) și Radu Marinescu cu Iulian Dutu (ADP). Meciul 2 al serii a fost castigat la masa verde de catre ADOBE ROMANIA, prin neprezentarea echipei CYROM ROMANIA.

Meciul 3 al serii disputat intre echipa debutanta TELEKOM ROMANIA si HPE se incheie cu scorul de 5-0 in favoarea TELEKOM ROMANIA. Desi echipa castigatoare a facut sa para o victorie usoara, HPE au luptat pana la final. Jucatorii care s-au prezentat fata in fata au fost Anisoara Calin, Lorin Budiu, Marius Tanasov de la TELEKOM ROMANIA si Victor Mladin, Andrei Georgescu, Adelina Stanciu de la HPE in meciurile de simplu, iar la dublu Alexandru Chirila si Sorin Sasarman (TELEKOM ROMANIA) s-au intalnit cu Victor Mladin si Andrei Toader (HPE).

Meciul 4 si ultimul din grupa A arata inca un scor detasat de 5-0 pentru GOTHAER ASIGURARI 1 in defavoarea echipei HP INC ROMANIA 1. Scorul constant de 3-0 in meciurile de simplu s-au disputat de catre Leonid Dumitru, Catalin Mihai, Silviu Puscasu din partea GOTHAER ASIGURARI 1 si de catre Costel Stancu, Alin Tanase, Lucian Vasile si Ionut Pelin. Partida se incheie cu meciul de dublu care i-a vizat pe Leonid Dumitru cu Catalin Mihai (GOTHAER ASIGURARI 1) si pe Costel Stancu impreuna cu Alin Tanase de la HP INC ROMANIA 1.

În Grupa B, primul si cel mai echilibrat meci al serii a fost intre SAP ROMANIA si GOTHAER ASIGURARI 2. Toate meciurile au fost interesante, in final partida terminandu-se cu scorul de 3-2 pentru GOTHAER ASIGURARI 2.

Meciurile de simplu i-a convocat la duel pe Sorin Radulescu, Alexandru Sarbu si pe Cristiana Grigore de la SAP ROMANIA contra lui Ionut Cornila, George Enescu si Alexandru Tureac de la GOTHAER ASIGURARI 2. Meciul de dublu dintre echipele formate din Sorin Radulescu cu Cristiana Grigore si Ionut Cornila cu Alexandru Tureac a definitivat scorul final.

Al doilea meci din grupa B aduce o victorie clara cu scorul de 5-0 pentru MICROSOFT ROMANIA contra echipei OPTAROS. Desi pare un scor detasat, nu au lipsit de la masa lupta, buna dispozitie si fair-play-ul. Meciurile de simplu i-au adus in arena pe Alexandru Vint, Mihai Pintilie, Florin Manolescu si Mihai Coman de la OPTAROS, iar de la MICROSOFT ROMANIA pe Atilla Kis, Serghei Tihon si Paul Bondoc, urmate de meciul de dublu jucat de Mihai Pintilie cu Valentin Tutuleanu (OPTAROS) contra lui Mihai Morariu cu Stefan Petrescu (MICROSOFT ROMANIA).

La masa alaturata galeria echipei GENPACT ROMANIA si-a sustinut favorita, iar aceasta castiga cu scorul de 4-1 impotriva echipei HP INC ROMANIA 2. La meciurile de simplu s-au intalnit Marian Praf, Paul Padureanu si Adrian Gheorghe de la GENPACT ROMANIA cu Anca Dragusan, Gabriel Roca si Octavian Tone de la HP INC ROMANIA 2. Pentru dublu s-au pregatit bine Andrei Radutoiu cu Paul Padureanu (GENPACT ROMANIA) si Gabriel Roca cu Anca Dragusan (HP INC ROMANIA 2), primii mentionati castigand meciul de dublu.

Ultimul meci al serii ii aduce fata in fata pe NTT DATA si WIPRO ROMANIA 2, primii mentionati castigand cu scorul de 3-2. Meciurile au fost pe cat de interesante pe atat de palpitante, castigatorul stabilindu-se abia dupa meciul de dublu. Vedetele meciurilor de simplu au fost Ionut Mandru, Szolt Gyerko si Tiago Alves din partea NTT DATA si Vasile Moldovan, Alexandru Buciu si Aurel Scriculeac din partea WIPRO ROMANIA 2.

Nu ratați meciurile din etapa urmatoare ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.