VIDEO: Bodo: “Totul e ca tu să crezi ceea ce faci”

Proconsul, Francisca si Uddi au venit în studioul Matinalului Bfm realizat de Razvan Petre si Marius Stoica, aducand cu ei piesa “Arunci cu umbra” – un mesaj puternic impotriva violentei in familie.

Bodo a povestit ca Francisca este cea care a sunat adunarea. Artista este unul dintre cei mai mari fani ai Proconsul, inca din copilarie visand sa cante alaturi de Bodo. “Acum sunt mai mult decat fericita, sunt onorata!”

Piesa este realizata cu sprijinul Politiei Romane, fiind un apel de preventie fata de violenta in familie. Uddi a raspuns prezent apelului imediat si spune ca in acest proiect muzical: “E vorba de iubire neconditionata si de respect fata de cel de langa noi si de femeie, de familie. Muzica e facuta sa aline omul. Acest proiect de suflet sper sa ajunga la cat mai multi oameni, la cat mai multi politisti ca sa isi faca treaba mai bine.” Francisca afirma: “Vrem sa incurajam oamenii sa ceara ajutorul, sa fie mai deschisi”, iar Bodo spune ca “este povestea multor cupluri, a foarte multor femei.”

Pe 5 aprilie Francisca si Uddi vor urca pe scena Hard Rock Café alaturi de Bodo cu ocazia unui concert aniversar – 19 ani de Proconsul.

Daca vrei sa afli ce piesa va canta Francisca alaturi de Proconsul, cum se face playlist-ul trupei pentru concert, ce surprize vor mai fi pe 5 aprilie, ce isi doresc de la Iepuras, cati veri are Francisca si cat de mare este familia ei, sau ce doreste Bodo sa schimbe, vezi #VIDEO

Bodo sustine ca trebuie sa promovam dragostea. “Si vorbesc si despre dragostea dintre oameni, nu doar dintre un barbat si o femeie. De mic mi-am dorit ca acolo unde mergeam oamenii sa zambeasca. Noi romanii am uitat sa zambim.”

Dupa 19 ani de Proconsul, Bodo supune raspicat ca pe el il inspira doar cotidanul. “Nu luam absolut nimic din presa. Doar ceea ce vedem in jurul nostru. E fenomenal sa incerci sa intelegi bucuriile sau durerile oamenilor. Totul e ca tu sa crezi ceea ce faci.”

Proconsul, Francisca si Uddi isi doresc ca acest proiect muzical sa fie doar primul dintr-o lunga colaborare.

Vezi aici arhiva emisiunii Bună dimineața, București!

Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.