VIDEO: Corina Danilă – “Publicul este cum ți-l crești”

Răzvan Petre și Marius Stoica, matinalii BeFm, au avut-o invitată pe Corina Dănilă. Actrița de teatru și realizator al emisiunii “Ieri, azi, mâine” de la TVR 2, Corina a spus că i-ar plăcea teatrul radiofonic.

Corina a recunoscut că iubește foarte tare live-ul în televiziune, iar despre emisiune spune: “dacă vrei să vezi oameni interesanți, care au ceva de spus , care sunt adevărate modele, în emisiunea noastră îi găsiți.”.

Deși în prezent cântă doar în baie, admite că are și acum mămici care îi mulțumesc foarte mult pentru că își adorm copiii pe cântecele sale de leagăn.

Timpul liber nu prea există în viața sa: “Alerg între teatru și televiziune. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt ocupată. Alerg după un pic de timp liber, deși nu îmi place să am timp liber. Am repetiție la «Totul despre femei». Piesa de la Arte Dell Anima este în regia lui Felix Crainicu. Joc cu Adriana Titieni. Sunt situații cu totul neașteptate. Încercăm să avem premiera la jumătatea lui mai.”.

Corina Danilă spune că dacă nu ar fi fost televiziunea și actoria ar fi urmat medicina, în special zona de cercetare: “Eu chiar m-am pregătit pentru medicină.”.

Dacă vrei să afli cum a slăbit, cum ar trebui să arate un mic dejun sănătos în opinia ei, care sunt programele speciale de Paște pregătite de TVR 2, în ce piese de teatru joacă și când le poți vedea, vezi VIDEO.

Corinei Dănilă nu îi place în totalitate ceea ce vede în televiziune: “Dar publicul este cum ți-l crești. Atât timp cât i se va da ceva facil, va gusta așa ceva pe mai departe. Dar eu aștept să se reașeze lucrurile. Ceea ce facem noi prin emisiunea «Ieri, azi, mâine» este o frântură de bun simț, de normalitate, cum ar trebui să existe în media noastră.”.

Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.