Astăzi debutează etapa 1 la Campionatul de Fotbal Sports Events

Astăzi începe o nouă ediție de fotbal pe teren redus marca Sports Events, la start fiind aliniate 16 echipe, reprezentând unele dintre cele mai prestigioase companii din București. Ediția din această primăvară se anunța din nou, una foarte disputată.

În Liga 1 suntem curioși să aflăm cine se va bate cu șanse reale la semifinale. Echipele Apa Nova, VTM și Radio România pleacă din postura de favorite, iar Cyrom ar putea fi una dintre aspirante de asemenea. Kruk, după un sezon nu foarte bun în Liga 1, dorește să își îmbunătățească și mai mult jocul, iar ținta cu siguranță va fi semifinalele. Deloitte, UPC și HP Inc., deși vin din postura de nou promovate, vor să lase o impresie bună și să încurce multe dintre calculele hârtiei.

În Liga 2, lupta pentru primele locuri se va da cu siguranță până în ultimele etape. Cei care au încercat fără succes promovarea anul trecut, Adobe, HPE și SAP, se vor duela cu o echipă venită din Liga 1, Bitdefender, dar și cu echipele nou apărute Claim Expert, ING Bank, Microsoft și NTT Data. Un pronostic este foarte greu de oferit în acest moment, astfel că așteptăm multe meciuri strânse, în care spectacolul va fi garantat.

Suntem cu toții nerăbdători să înceapă acest nou sezon, astfel că vă așteptăm, începând cu ora 20:00, la terenurile de fotbal de la Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.