VIDEO: The Motans – “O să facem un featuring cu Irina Rimes”

Săptămâna s-a încheiat în regim de Jackpot cu The Motans prezenți la Matinalul cu Răzvan Petre și Marius Stoica. “Jackpot” este noul single de pe albumul “Drama Queen”.

“Este dragostea câștigată. Atunci când tu devii jackpot pentru cineva. În cazul de față, jackpot este pentru EA. Ea a primit o viață de om în dar. Adică un destin comun”, a spus solistul Denis Roabes despre piesă.

“Motanul” nu a jucat niciodata la casino: “Am jucat odată la păcănele și am câștigat 10 lei pe care i-am investit în cafea”.

Nici în muzică Denis nu se joacă, iar norocul nu este ceva pe care mizează. Muncește mult și pregătește multe surprize fanilor.

“Lucrăm la structura pieselor de pe album și vrem să arătăm cum a fost prezentarea albumului, după care plecăm în turneu și apoi pregătim un nou album. Turneul va începe dupa Paște și se termină în mai. Vreau ca până la sfârșitul verii să avem un album conceptual. Până atunci o să bucur fanii cu diverse lucruri. Dar surpriza este surpriză și trebuie să uimesc oamenii”.

Totuși, artistul a “scăpat” o informație pentru ascultătorii BeFM: “O să fac un feat. cu Irina Rimes. Avem tras și clipul piesei. Mai văd eu pe viitor. Sunt mulți artiști din România care îmi sunt foarte dragi. Nu dau nume că nu am apucat să vorbesc cu ei”.

Dacă vrei să afli la ce aparate s-ar opri dacă ar fi să intre într-un cazino, pe cine ar pedepsi dintre oamenii politici, ce planuri are pentru vacanță, ce stiluri muzicale nu ar cânta niciodata, vezi VIDEO.

Denis Roabes spune că cea mai mare bucurie a sa este aprecierea oamenilor: “Satisfacția când creez e cu adevărat ceva divin”.

Miile de fani sunt dovada că The Motans creează divin.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Buna dimineața, București!”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.