VIDEO: Andrei Leonte – “Pledez pentru relația aceea simplă”

Răzvan Petre și Marius Stoica l-au invitat în studioul matinalului București Fm pe Andrei Leonte cu noua lui piesă – “Dragoste în haine de casă”, lansată pe 21 martie.

Despre single, Andrei a spus că “trebuia lansat în noiembrie anul trecut, dar am vrut eu un clip cu zapada. Am filmat la mare și am făcut un frig… M-am încăpățânat să filmăm zăpada și, ca atare, am preferat să aștept câteva luni.”.

Lui Andrei Leonte îi plac foarte mult filmele, dar văzute la cinema.

“Eu am crescut cu cinematograf în spatele blocului și adunam bani. Ne dădea bunica câte un bănuț și mă duceam duminică dimineață, că era mai ieftin. Primul film la care țin minte că am mers a fost Mrs. Doubtfire. Aveam vreo 4 sau 5 ani și alergam pe scări, că eram mic și nu aveam răbdare.”.

Împreună cu Adela Dan, are o casă de producție – “Whatever production”.

“Am făcut o grămadă de lucruri. De exemplu campania cu Fuego, «Prelungește vara».”

Dacă vrei să afli cum a reacționat Fuego când l-a sunat Andrei, ce bancuri cu el însuși a spus la filmări Fuego, ce fel de producții vrea să facă și cum stă Andrei îmbrăcat în casă, vezi VIDEO.

Noul single este dedicat iubirii și relațiilor, având viața ca sursă de inspirație.

“Eu pledez pentru relația aceea simplă. În momentul în care sunt sub același acoperiș, începe relația adevărată. Eu cu iubita mea ne-am mutat împreună. Dar s-a mutat ea la mine. Deși sunt singur la părinți și teritorialist, cedez spațiul meu pentru ea.”.

„Dragoste în haine de casă” dezvăluie povestea de dragoste ce a inspirat trilogia muzicală începută în 2016. Piesa este compusă de Victor Răzvan Alstani, iar versurile sunt scrise, ca de obicei, de către Andrei Leonte, care a semnat şi scenariul clipului, regizat de Anthony Icuagu.

Producţia clipului a fost construită ca un scurtmetraj – un film mut, în trei părţi, prezentând povestea artistului, iar piesa este ca o coloană sonoră. Personajul lui Andrei apare acum alături de femeia care l-a părăsit în prima parte, în „O nefericită și un nebun”, şi care a inspirat povestea din partea a doua, „Partea Rea (52)”, lansată anul trecut tot pe marele ecran.

Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.