Încep cele mai interesante campionate de tenis de masă și pub games dedicate companiilor din București!

Sports Events demarează marți, 3 aprilie, cele mai interesante campionate dedicate companiilor din București.

Campionatul Corporate de Tenis de Masă Sports Events aliniază la start 18 echipe distribuite în două grupe A și B. Formatul de joc este alcătuit din faza grupelor, sferturi, tabloul de consolare, semifinale și finale.

În Grupa A se vor duela echipele: Nobel, Wipro România 1, Cyrom România , Telekom România, Hewlett Packard Enterprise, Gothaer Asigurări 1, HP Inc. România 1, ADP și Adobe România.

În Grupa B își vor demonstra măestria în mânuirea paletelor de joc, echipele: Apa Nova Veolia, SAP România, Optaros, Genpact România, , HP Inc. România 2, NTT Data, Wipro România 2, Gothaer Asigurări 2 și Microsoft România.

Locația de desfășurare a campionatului Sports Events pentru ediția de primăvară – vară va fi club IDM.

La finalul campionatului vor fi premiate locurile 1, 2 și 3 și se vor acorda
premii speciale surpriză oferite de organizator.

Campionatul Corporate de Pub Games marca Sports Events își începe reprezentațiile cu 8 echipe din mediul corporate distribuite în doua grupe.

În Grupa A vor evolua echipele Wipro România, HP Inc. România , Adobe România și SAP România.

În Grupa B se regăsesc echipele Hewlett Packard Enterprise, UPC România, Gothaer Asigurări și Skin Media.

Echipele se vor distra pe parcursul a două luni și jumatate în locația club IDM, în fiecare marți începând cu ora 19:30.

Biliardul, darts-ul și bowlingul vor fi jocurile de pub la care echipele își vor arăta maestria în mânuirea tacului, săgeților de darts și bilelor de bowling. Formatul de joc al ediției de primăvară este compus din faza grupelor, semifinale și finale.

La finalul campionatului vor fi premiate locurile 1, 2 și 3 și vor fi acordate o serie de premii speciale.

Se anunță dueluri interesante în cele două campionate marca Sports Events, guvernate de spiritul de fair-play al jucătorilor echipelor angrenate în competiții.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla cum evoluează echipele pe parcursul desfășurării celor două campionate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.