Flori Alexandra, favorită la „Vocea Spaniei Junior”

Sursa foto: www.arevista.visionmedia.es

O româncă de 14 ani din Spania, Flori Alexandra, a uimit juriul şi publicul concursului „La Voz Kids” („Vocea Spaniei Junior”), criticile celor trei juraţi şi comentariile făcute de telespectatori propulsând-o în rândul favoriţilor la câştigarea celei de-a patra ediţii a celebrului show de televiziune.

Adolescenta nu locuieşte decât de 5 ani în Spania, însă stăpâneşte limba spaniolă la perfecţie, iar maturitatea ei se observă din felul în care vorbeşte despre viaţă şi despre părinţii ei, pe care îi apreciază pentru faptul că muncesc şi se sacrifică pentru ca ea să poată deveni într-o zi o cântăreaţă cunoscută.

Sursa foto: www.b1.ro

Tânăra mărturiseşte că lacrimile mamei ei o fac să muncească cu şi mai multă ardoare la împlinirea acestui vis frumos.

„Ea îmi dă forţa necesară să merg mai departe”, povesteşte tânăra româncă.

„Sunt puţin emoţionată, pentru că să te afli pe scena ‘La Voz Kids’; e ceva unic, e ceva care în viaţă se întâmplă o singură dată”, a declarat concurenta din Almonte înainte să urce pe scenă.

„Cântatul este darul pe are îl am şi întotdeauna va fi parte din mine”, a explicat tânăra de 14 ani, originară din comuna Bistreţ (jud. Dolj), care pentru concurs a ales o melodie dificilă: „Stone Cold” a lui Demi Lovato.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.