Nicușor Dan: Buzești – Berzei, o scamatorie juridică!  

Deputatul de București Nicușor Dan spune că proiectul de hotărâre privind trecerea Bulevardului Buzești – Berzei în administrarea Companiei Municipale de drumuri, aflat pe ordinea de zi a ședinței CGMB de miercuri, ar reprezenta o scamatorie juridică.
Situația juridică a șoselei este una foarte complicată, deoarece Planul de Urbanism Zonal, Autorizațiile de construire și multe dintre cele de demolare au fost anulate de către instanțele de judecată. Așa se face că, deși Buzești – Berzei există fizic, noul bulevard nu a putut fi recepționat și nici întreținut de către Municipalitate, spune Nicușor Dan.
Deputatul de București a mai afirmat că există mai multe plângeri penale privind cheltuirea ilegală a banului public într-o operațiune total ilegală. În acest context juridic, în lipsa unui proces verbal de recepție a lucrării, proiectul de hotărâre care va fi discutat mâine de către consilierii municipali nu reprezintă decât o scamatorie juridică a Municipalității pentru a putea da în întreținere Bulevardul Buzești – Berzei.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.