Bucureștenii intră, astăzi, în culisele Teatrului Odeon

De Ziua Mondială a Teatrului, Odeonul bucureștean și-a deschis porțile.

BucureștiFM îți prezintă imagini din primul tur ghidat al zilei.

Spectatorii, ghidați de actorii teatrului, pot ajunge în loje, la balcon, in foaiere…

Dar și în culise!

Arhtectura de acum un secol se întâlnește astăzi cu tehnica de ultimă generație, la Teatrul Odeon. Prin intermediul ochelarilor 3D ești spectatorul unei reprezentații de acum 100 de ani.

Creatorul acestui concept este scenograful Adrian Damian.

La Sala Studio intrați in lumea imaginarului

Prin intermediul căștilor neuronale și a instalației interactive prezente prin “Laboratorul de imaginar” spectatorii vor avea șansa de a experimenta ce se întâmplă în mintea lor atunci când vizionează un spectacol.

În foierul Sălii Studio puteți admira portetele actorilor din trupa Teatrului Odeon, realizate de actrița Ana Maria Moldovan.

Dacă v-am făcut curioși, dacă  vreți să aflați ce se ascunde de partea cealaltă a cortinei și să cunoașteți secretele uneia dintre cele mai frumoase clădiri din București, atunci trebuie să vă petreceți Ziua Mondială a Teatrului @ ODEON.

 

 

Teatrul este deschis până la ora 20.

Intrarea este liberă, pe bază de programare.

Da, astăzi puteți bate char voi gongul!

 

 

Ziua Mondială a Teatrului @ ODEON marchează și lansarea aplicației de mobil CULTURESC 100, parte din platforma Samsung dedicată Centenarului Marii Uniri. Platforma încurajează consumul de cultură în rândul publicului tânăr, oferindu-i o experiență culturală inedită, inspirată de tehnologie, iar creatorilor le oferă oportunitatea de a promova produsele culturale prin mijloace tehnologice.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.