VIDEO: Andi în Matinalul Bfm: ”Consider că fac altceva decât alții în muzica românească”

Andi a fost invitatul matinalilor Bfm, Răzvan Petre și Marius Stoica. Artistul a vorbit despre noul single, “Probleme în dragoste”: ce l-a inspirat să o scrie, cum stă cu dragostea, cât de greu îi este să surclaseze succesul cu “Fluturi” și multe altele.

Andi susține că nu are nicio frică. Se pare că nici în ceea ce privește suferința din dragoste. “La un moment dat, relația are probleme. Important este să treci peste. Iar dacă le fructifici în muzică, cu atât mai bine. Eu în toate piesele mele pun ceva din viața reală.”

Deși ar fi putut fi un mare patinator, Andi a rămas fidel pasiunii pentru muzică. “Am trăit toată viața cu ideea că l-aș fi egalat pe Evgeni Plushenko, dar am rezolvat-o scurt. Cu o vizită la patinoar, când am fost singurul care s-a ținut de bară juma’ de oră.”

Andi se considera “alcătuit” din Andi – artistul și Andi – compozitorul. Mai nou și-a mutat toată activitatea muzicală pe propriul canal de YouTube. “Încerc să aduc pe acest canal o bază reală de fani. Dacă voi fi acolo cu material interesant, de ce nu? Consider că fac altceva decât alții în muzica românească. Piesa “Fluturi” e reprezentativa in acest sens. Lumea încă mă identifică cu «Fluturi».”

Dacă vrei să afli cum și-a șocat un profesor în timpul facultății, ce are de gând să facă la vară și cum ar evita să mănânce insecte crude sau să facă nudism, vezi #VIDEO!

Andi urmează să lanseze varianta acustică a piesei “Probleme în dragoste”. Va începe să lucreze și pentru alte două noi piese.

Pentru noul single, muzica a fost compusă de Andi împreună cu Marius Mirică, Alex Parker și Florian Rus, iar versurile au fost scrise de Andi și Marius Moga. Producția a fost realizată de Narcotic Creation. Videoclipul a fost filmat în București, regia aparținându-i lui Marian Ene, iar producător este Roughcut Studio.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Buna dimineata, București!”.

Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns