Dirijorul Raluca Zaharia și „Juniorii Operei’, o perpetuă poveste

Raluca Zaharia a început să colaboreze cu Opera Națională Română din Iași din 2011, când, la inițiativa managerului Beatrice Rancea, a fost înființat Corul de copii „Juniorii Operei”. De atunci, în calitate de dirijor, trăiește împreună cu micii artiști o poveste perpetuă.

Membrii Corului „Juniorii Operei” au apărut în numeroase spectacole pe scena lirică ieșeană și au colaborat cu dirijori și regizori români, dar și străini, recunoscuți la nivel internațional.

Zece dintre membrii corului au avut o experiență aparte prin participarea la Festivalul de Muzică Bizantină din Franța.

În decursul celor șapte stagiuni, peste 400 de copii de la diferite școli și licee au activat în corul „Juniorii Operei”.

Dincolo de bucuria de a cânta și de a fi pe scenă, copiii au șansa să își dezvolte abilitățile artistice și să-și exprime în mod sincer dragostea pentru artă și cultură.

Vă invităm să descoperiți povestea de succes a Ralucăi Zaharia, dirijorul Corului de copii „Juniorii Operei”, la România de nota 10, în această seară, de la 20:30. Emisiunea realizată de Natalia Maxim, de la Radio Iași poate fi ascultată și pe site-ul romaniadenota10.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.