Miercuri începe deratizarea în București

Miercuri începe deratizarea în București, asta dacă vor fi condiții meteo favorabile.

Se va interveni pentru combaterea șobolanilor în parcuri și grădini publice, în cimitire, scuaruri, locuri de agrement, pe terenurile instituțiilor publice locale, școli și grădinițe precum și pe terenurile unităților cu profil agroalimentar.

Directorul companiei Coral, Alexandru Badea spune că se folosesc drept momeală niște granule de culoare albastră, amplasate în stații de intoxicare inscripționate corespunzător cu eticheta Cap de Mort.

Alexandru Badea atrage atenția că este interzis contactul oamenilor și animalelor de companie cu substanțele respective, iar în caz de ingerare accidentală a substanței este obligatorie prezentarea de urgență la medic.

Pentru eficiența acțiunii, beneficiarii sunt rugați să asigure salubrizarea locurilor unde vor fi efectuate tratamentele, să nu mai depoziteze deșeuri pentru a nu oferi surse de hrană șobolanilor și să astupe găurile.

ATENȚIE, ESTE INTERZIS:

1.Preluarea substanțelor raticide din stațiile de intoxicare;
2.Contactul persoanelor cu substanțele raticide din stațiile de intoxicare;
3.Contactul animalelor de companie, păsări etc., cu stațiile de intoxicare.

În caz de ingerare accidentală a substanței raticide, este obligatorie prezentarea de urgență la medic, antidotul este Vitamina K.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.