VIDEO: Robert Botezan în Matinalul BeFm – “Îmi recunosc greșelile 100%. Sunt un om asumat”

Robert Botezan a fost invitatul lui Răzvan Petre în studioul BeFm, la matinalul “Bună dimineața, București!”. Nu a venit singur, ci cu single-ul de debut – „Tu nu, eu da!”. Robert a vorbit despre momentul finalei de la “Vocea României” din 2016 și momentul martie 2018, când a lansat pe piață piesa.

Dacă la concursul de talente a mers la audiții fără niciun fel de speranță, legat de single lucrurile stau altfel. A preferat să aștepte timp de doi ani pentru că a dorit să creeze unul dintre cele mai speciale proiecte.

“A fost complicat să găsim o piesă cu mesaj, cu linie muzicală, să ieșim în forță. Eu nu am mai compus. Dar datorită Ioanei Ignat a luat naștere această piesă (versurile, muzica sunt ale ei). Cum mi-a cântat prima oară piesa, am zis «da, 100%»: mă reprezintă, îmi doresc să o cânt!”, a spus Robert.

Daca vrei să afli al cărui artist român este Robert Botezan cel mai mare fan, piesele cui și-ar fi dorit să le cânte el, cu cine ar alege să doarmă în pat și de ce, vezi VIDEO.

Robert Botezan recunoaște că dacă ar avea puterea să schimbe ceva în viață, acel lucru l-ar fi ajutat să câștige “Vocea României”.

“Mă gândesc de foarte mult timp la asta. Îmi recunosc greșelile 100%. Sunt un om asumat. Am avut un parcurs al vieții care nu a fost lipsit de momente care să îmi inspire o oarecare maturizare mai rapidă. Viața este superbă. Piesa mea transmite trăirile, strângerile de inimă care te marchează.”.

Pentru Robert Botezan urmează foarte multă muzică, perioade intense de sesiuni de compus, de produs piese.

“Am găsit oameni frumoși cu care colaborez. Sunt doi producători care fac cât o armată.”.

Single-ul de debut – „Tu nu, eu da” este compus de către Ioana Ignat, senzația din muzică românească și una dintre cele mai talentate compozitoare ale ultimilor doi ani.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Buna dimineata, București!”.

Sursa foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.