VIDEO: Cornel Ilie (Vunk), în cadrul Matinalului BeFM – “E nevoie de o nouă specie de Om!”

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a fost invitatul lui Răzvan Petre în studioul Matinalului BeFm, “Bună dimineața, București!”. Cornel a vorbit despre concertul “Cameleom” pe care trupa îl va susține pe 24 mai, la Arenele Romane, despre noua specie de oameni care trebuie să ia naștere și despre documentarul pe care îl pregătește.

Concertul aduce în fața publicului atât piese noi, dar mai ales piese vechi, reorchestrate.

“Sunt piese pe care nu le-am cântat în concerte pentru că nu se potriveau, dar acum în reorchestrare își găsesc locul foarte bine.”, a declarat Cornel Ilie.

Orchesra formată din 50 de oameni va transmite alături de Vunk și surprizele pe care trupa le pregătește, un mesaj simplu si direct: “Arată-te așa cum ești, fii asumat, acceptă faptul că nu ești cel mai bun!”, a spus Cornel Ilie în cadrul Matinalului BeFm.

Cornel a mai povestit despre documentarul pe care îl are în lucru.

Dacă vrei să afli detalii despre vechimea imaginilor și ce povești va cuprinde acesta, dar și care este părerea lui Cornel Ilie despre iubire, urmărește Video.

Vunk a creat conceptul unei noi specii umane, despre care Cornel susține că lumea avea nevoie: Cameleomul.

“Noi am luat aributele unui cameleon (el nu își poate ascunde stările) și am creat acest hibrid ca să identificăm un nou gen de oameni. Credem că sunt oameni care simt într-un fel și arată altfel pentru că le e teamă. Ideea este că suntem toți așa! Toți ne punem problema asta și, atunci, este un soi de apel la o nouă specie: nu vă simțiți singuri! Noi suntem la fel! Avem astea în comun, încât e nevoie de o nouă specie de om”, explică solistul Vunk.

Despre noile colaborări, Cornel Ilie nu a vrut să ofere foarte multe detalii: “Câteodată e și chestiune de supersiție.”,

Însă, un lucru a fost afirmat cu toată sinceritatea: concertul va fi așa cum numai Vunk știe să facă și va fi urmat în toamnă de un turneu.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”.

Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns