VIDEO: AMNA la Matinalul BeFM: ”Nu îmi place să mă prefac!”

Amna a fost invitata lui Răzvan Petre la Matinalul BeFm, “Bună dimineața, București!” Artista a venit însoțită de managerul său Cristian Mușat, care îi este și soț, de Alexandru Mîsu – chitarist și de Adina Bold – producătorul muzica, pentru a spune povestea single-ului “Mă descurc și singură”.

Piesa o dedică fetelor care trec printr-o despărțire, încurajându-le să devină mai puternice. “Orice despărțire este neplăcută, dar trebuie să iei partea plăcută. Dacă viața îți dă lămâi, tu fă o limonadă!”

În cadrul Matinalului București Fm, ea a dezvăluit că se înconjoară doar de prieteni și de oameni care îi plac. “De aceea merg foarte rar la evenimente private. Nu îmi place să mă prefac!” Însă, îi place să ajute tinerii talentați.

Dacă vrei să afli ce o inspiră în muzică, în ce țară are cel mai bine vândut album, care este cel mai frumos cadou pe care l-a primit și ce urmează să lanseze, urmărește Video.

Pentru următorul single, Amna își dorește foarte mult o piesă ritmată. “Sigur asta va urma, pentru că la show-urile mele se dansează. Eu sunt o fire energică.” Artista preconizează că piesa va apărea în aproximativ o lună, dorindu-și să fie tot într-o colaborare cu Robert Toma.

Single-ul “Mă descurc și singură” este compus de artista însăși, alături de UnderVibe, Robert Toma și Alex Parker în studiourile DeMoga.

Cristina Andreea Mușat – AMNA a devenit cunoscută odată cu lansarea hitului “Tell Me Why” în colaborare cu Tom Boxer. Alte hit-uri ale Amnei sunt „Arme” – o colaborare cu What’s UP și „Fără aer” feat Adda.

Credit Foto: Alexandru Dolea

Lasă un răspuns