Strategii Hearthstone

Sursa foto: CNET

Rubrica de astăzi le este dedicată jucătorilor de Hearthstone care doresc să-și eficientizeze cât mai mult sistemul de joc.

Prima chestiune de argumentat ar fi aceea a questurilor. Acestea sunt, după cum știți, daily, și vă pot oferi, atunci când le rezolvați, între 40 și 100 de monezi Hearthstone. Apropo de acest lucru, în ultima perioadă quest-ul pentru 100 de monezi, acela în care ni se cere să câștigăm 7 partide cu orice clasă, a devenit atât de rar, încât nici nu sunt sigur că mai merită menționat…

Vă recomand să schimbați imediat questul, dacă acesta vă oferă doar 40 de monezi. Firește că putem avea ghinionul de a obține tot un quest cu 40 de monezi premiu, dar vă spun sincer că, în 9 cazuri din 10, eu am primit unul superior, cu 50 de monezi sau chiar mai mult. Singura excepție este reprezentată de quest-ul în care ni se cere să câștigăm 5 meciuri în tavernă. Părerea mea este să scăpați și de acesta. Sistemul de joc la tavernă se schimbă săptămânal, iar unele tipuri de joc, chiar dacă le câștigați, sunt mari consumatoare de timp. Un sistem de joc complicat vă poate face să stați în fața calculatorului chiar mai bine de o oră și jumătate pentru a obține cele 5 victorii și nu cred că merită să pierdeți atâta vreme doar pentru a rezolva un quest care poate fi schimbat.

Un alt lucru de precizat ar fi acela al victoriilor pe linie. Dacă vreți să obțineți rapid victorii pentru a avea caractere gold, nu depășiți sub nicio formă rank 19. De la 18 în sus jucătorii devin din ce în ce mai puternici, iar ideea de a câștiga mult și repede devine falimentară. Ideal ar fi să stăm mereu la rank 20 și ori de câte ori învingem, următoarea partidă va trebui cedată încă de la prima mutare, pentru a ne întoarce mereu la rank minim, unde jucătorii nu sunt chiar profesioniști.

În rest baftă multă la următorul campionat mondial, acolo unde am auzit că primul loc va câștiga o sumă modică, undeva pe la 300.000 de dolari…

Lasă un răspuns