Jay-Z şi Beyoncé, împreună într-un turneu mondial

Beyoncé și Jay-Z, unul dintre cele mai strălucitoare cupluri din lumea muzicii, au anunțat un nou turneu mondial împreună, care s-ar putea număra printre cele mai profitabile concerte ale anului.
Rapperul și diva vor deschide balul de la Cardiff (Marea Britanie), pe 6 iunie. Cu 36 de date de concerte, Beyoncé și Jay-Z vor traversa Europa. Turul stadioanelor va continua apoi dincolo de Atlantic, cu o ultimă performanță la Vancouver (Canada), pe 2 octombrie.

Beyoncé a anunțat știrea într-o serie de publicații destinate celor 112 de milioane de abonați Instagram. Într-una dintre fotografiile alb-negru, cuplul prezintă pe o motocicletă inscripția „OTR II”, o referire la turneul lor comun „On the Run”, în 2014, care a adus încasări de aproximativ 100 de milioane de dolari.
Interpreta piesei „Run the World (Girls)” a postat şi un videoclip „slow-motion” cu cele două superstaruri, având ca fundal sonor melodia de reggae clasic „Im Still in Love With You”.

Întoarcerea lui Beyoncé pe scenă, după nașterea gemenilor, este programată pentru luna aprilie. Diva va fi unul dintre capetele de afiş ale celui mai proeminent festival american, Coachella.
Pentru Jay-Z, acest turneu „OTR II” urmează seria de concerte menite să promoveze „4:44”, albumul său de introspecție unde îi cere iertare lui Beyoncé pentru infidelitatea sa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.