O nouă tură de Instant

Sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro

În rubrica de astăzi o să vă prezint câteva de jocuri de inteligență, toate făcând parte din categoria Instant pe care o puteți găsi într-o secțiune separată pe Facebook.

Într-o ordine strict subiectivă, Connect the Dots ar fi primul dintre acestea. Sarcina noastră este aceea de a uni punctele de aceeași culoare cu o linie continuă. Pare simplu în teorie, dar trebuie să ținem cont de faptul că există mai multe perechi de puncte colorate în mod diferit, iar liniile care le unesc nu trebuie să se intersecteze. Flux Link este un joc aparent similar, doar că mie mi-a plăcut mai mult Connect the Dots, măcar și pentru faptul că dacă rezolvi questurile daily primești cadou niște stickere, lucru care nu se întâmplă în Flux Link.

Tot în secțiunea Instant vom găsi și Spider Solitaire, într-o variantă superioară celei clasice asociate cu Windows. Word Shuffle este de asemenea un joc de parcurs, un joc al literelor în care, în afară de alcătuirea cuvintelor propriu zise, va trebui să avem în vedere și butonul de Share, orice realizare prezentată și amicilor de pe Facebook aducându-ne premii suplimentare.

Dacă vrem să aflăm mai multe lucruri despre prietenii apropiați putem să jucăm împreună cu ei The Test. Fiecare dintre ei va răspunde dacă dorește la o întrebare strict personală, iar noi vom avea de ghicit răspunsul corect alegând din mai multe variante. Prietenii ne vor fi de mare folos și în cazul în care dorim să începem o partidă de Battleship, jocul neavând și posibilitatea de a juca împotriva calculatorului. Othello, un alt clasic al jocurilor de inteligență, ne oferă din fericire ambele variante, atât cea a confruntărilor cu prietenii cât și verificarea propriilor puteri împotriva inteligenței artificiale.

Sunt multe jocuri Instant dintre care puteți alege. Unele sunt aparent puerile dar devin foarte grele pe măsură ce avansăm în level, altele sunt grele chiar de la început… Cel mai mare avantaj pe care îl avem este acela că sunt multe pur și simplu. Ceea ce înseamnă că, dacă ne enervăm, nu ne ia mai mult de câteva secunde pentru a alege un joc nou.

Lasă un răspuns