Cele mai interesante evenimente din Bucureşti de astăzi, 12 martie

MUZICĂ

* În cadrul seriei de concerte Jazz Nouveau, de la ora 20:00 în Control Club cântă celebrul grup american Oregon, cu 30 de albume în discografie şi sute de concerte susţinute pe întreg globul.

* Tot de la ora 20:00, Teatrul Naţional I. L. Caragiale găzduieşte la Sala Studio, concertul susţinut de Ştefan Hruşcă alături de Mario Band, cu care se încheie turneul naţional de folk, „Fostele iubiri”.

SPECT ACOL

La Centrul de Teatru Educaţional Replika, tema serii este: „Poveşti de care te fereşti” prezentă în:

– spectacolul „MASKAR [între]” scris de Mihaela Michailov, regizat de Radu Apostol şi interpretat, de la ora 19:00, de Katia Pascariu şi Viorel Cojanu (despre confruntarea dintre percepţia unei majorităţii asupra unei minorităţi şi realităţile cu care se confruntă aceasta);

– dezbaterea „Rom sau ţigan. Etnonimele, istoria unei neînţelegeri” ce are loc de la ora 20:45, avându-l ca invitat pe Petre Matei şi pornind de la volumul „Rom sau ţigan: Dilemele unui etnonim în spaţiul românesc” de Istvan Horvath şi Lucian Nastasă.

CARTE ŞI LITERATURĂ

Green Hours găzduieşte, de la ora 19:00, a doua întâlnire a clubului de lectură „fractal”, ce-i are ca invitaţi pe Caius Dobrescu şi Elena Vlădăreanu, iar ca moderator pe Iulia Militaru.

Lasă un răspuns