Irina şi Sorana au părăsit turneul de la Indian Wells

Încă două reprezentante ale României au fost eliminate din turneul american de la Indian Wells.
După Mihaela Buzărnescu şi Monica Niculescu, jucătoare care au părăsit concursul chiar din primul tur, în manşa a doua au mai pierdut Irina Begu şi Sorana Cîrstea.
Jucătoarea din Bucureşti a avut şansa ei în primul set cu nr.5 mondial Karolina Pliskova. Din păcate ea nu a avut puterea mentală şi o strategie clară pentru a câştiga tie-break-ul din prima manşă. Irina pur şi simplu s-a predat apoi în setul doi, cehoaica reuşind să se impună în minimum de seturi cu 7-6, 6-1.
Sorana Cîrstea nu a jucat nici ea rău cu Venus Williams, dar inconstanţa loviturilor şi poate o pregătire fizică mai slabă decât cea a adversarei, au făcut diferenţa pe tabela de scor. Sportiva din Târgovişte a avut momente de sclipire în setul doi, momente în care Venus nu a mai avut nici o reacţie la câteva mingi ale Soranei. Păcat că jucătoarea noastră nu a putut menţine ritmul de la începutul setului secund, atunci când a condus cu 2-0 şi apoi cu 3-1.
Venus Williams s-a impus până la urmă în două seturi cu 6-3, 6-4, dar prestaţia Soranei a lăsat o impresie frumoasă pe arena centrală de la Indian Wells.
În turneul de simplu a mai rămas în concurs doar Simona Halep, care va juca azi de la ora 21:00 cu tânăra speranţă de numai 20 de ani a americanilor Caroline Dolehide, cea care a reuşit în primul tur să o elimine pe una dintre favoritele turneului, slovava Dominika Cibulkova.

Lasă un răspuns