CSM Bucureşti – Metz, în sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti va întâlni echipa franceză Metz Handball în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce gruparea din Hexagon a încheiat pe locul al doilea în Grupa principală 2 a competiţiei.

Campioana României a fost învinsă de Rostov, în Rusia, cu scorul de 25-24, şi a încheiat pe poziţia a treia în Grupa principală 1.

Metz a dispus duminică de Thuringer HC cu 35-29 şi a profitat de eşecul echipei maghiare FTC-Rail Cargo Hungaria, învinsă în Germania de SG BBM Bietigheim cu 27-23.

CSM Bucureşti va juca primul meci pe teren propriu, în perioada 6-8 aprilie, iar returul va avea loc la Metz, în intervalul 13-15 aprilie.

Deţinătoarea titlului, Gyori Audi ETO KC (Ungaria), va juca în sferturi cu Buducnost Podgorica, echipă la care joacă internaţionala română Cristina Laslo, primul meci fiind programat în Muntenegru.

Celelalte două confruntări din această fază vor fi FC Midtjylland (Danemarca) – RK Vardar Skopje (Macedonia) şi FTC Rail-Cargo Hungaria Budapesta (Ungaria) – Rostov pe Don (Rusia).

Clasamentele finale:

Grupa 1
1. Gyori Audi ETO KC – 16 puncte
2. Rostov pe Don – 15
3. CSM Bucureşti – 13
4. FC Midtjylland – 6
5. NFH – Nykobing Falster Handbol – 5
6. RK Krim Mercator Ljubljana – 5

Grupa 2
1. Vardar – 18 puncte
2. Metz Handball – 14
3. FTC-Rail Cargo Hungaria -12
4. Buducnost – 8
5. Thuringer HC – 4
6. SG BBM Bietigheim – 4

Lasă un răspuns