VIDEO: Carla’s: “Nu cred ca 8 Martie este o sarbatoare frumoasa. Trece in zona de misoginism”

In cadrul Matinalului “Buna dimineata, Bucuresti!” (BeFm – 98.3), Carla’s a vorbit despre Ziua de 8 Martie, exprimandu-si opinia vis-à-vis de ceea ce reprezinta in acceptiunea lui …Femeia.

Foto. Alexandru Dolea

Despre 8 Martie in Republica Moldova, Carla’s puncteaza ca este invelit in aceleasi stereotipuri duse la extreme: flori, cadouri, restaurante scumpe, falsa apreciere a unui vin pe care nu il cunosti… “Nu cred ca 8 Martie este o sarbatoare frumoasa, ci una invechita ce nu trebuie sarbatorita cu prea mult fast, pentru ca trece in zona de misoginism. Trebuie sa fim atenti la zile!”. Din punctul sau de vedere, “femeia nu trebuie sarbatorita in fiecare zi, ci in zilele in care se sarbatoreste. Asa cum faci cu medicul, predicatorul, etc. Acestei zile i se da prea multa importanta. Exagerat. Este o presiune care transforma o sarbatoare ce ar trebui sa fie vesla intr-una stresanta”.

In stilul caracteristic, Carla’s considera ca un cadou perfect pentru Ea este “o ciocolata gustoasa… inmuiata in alta ciocolata.” Iar in ceea ce priveste cadoul imperfect, artistul spune raspicat: “eu am intalnit femei doar din categoria celor care pot vedea imperfectul in orice, asa ca m-am dezis de ideea de a cauta perfectiunea.”Poate de aceea prefer sa isi extraga luxul din simplitate. “De ce stereotipuri? De ce nu Martini cu Vodka si o plimbare pe afara? De ce la restaurant?”

Mai mult, Carla’s nu crede in egalitatea intre sexe, ci intre oameni. Iar in ceea ce priveste ideea de feminism, artistul puncteaza: “Daca vorbim de perioada de acum, nu cred ca mai este actual. Tot ceea ce s-a dorit, s-a obtinut. Cred ca am evoluat mult si in viitor va fi mai bine”.

Mesajul lui Carla’s pentru toate femeile:

“Iubiti-va mai tare decat cei care o fac in jurul vostru. Va iubim, va respectam si … va cuprindem pe toate!”

Vezi aici arhiva emisiunii „Bună dimineața, București” 

Lasă un răspuns