Meciurile finalelor la Fotbal in Sala Sports Events sunt aliniate la start

Astazi se va desfasura cel mai asteptat meci al campionatului Sports Events – Fotbal in Sala si anume finala mare in care se vor intalni cele mai in forma echipe de pana acum, Apa Nova si Genpact.

Parcursul de pana acum al celor doua echipe ne dau toate motivele pentru a astepta un meci incrancenat, de calitate, pe suprafata de joc a locatiei de desfasurare, Premium Wellness Institute.

Pe de o parte Apa Nova este echipa care desi a avut un start de campionat putin mai ezitant a reusit sa isi revina pe parcurs, iar in semifinale au avut o prestatie destul de convingatoare impunandu-se la capatul unui meci extrem de disputat impotriva unui adversar puternic.
De partea cealalta Genpact a aratat multa pofta de joc si o organizare foarte buna in teren pana acum reusind sa gestioneze destul de bine confruntarile in fata echipelor tari ale campionatului. Victoria din semifinale, chiar daca a fost obtinuta in urma loviturilor de departajare, a incununat o prestatie foarte buna pe toata durata etapelor scurse pana in prezent.

In deschiderea acestui meci este programata finala mica, care se va desfasura intre marile perdante HPE si Radio Romania, echipe care au tot dreptul sa spere la ultimul loc pe podium daca analizam modul in care s-au prezentat in semifinale.

Festivitatea de premiere va urma finalei cand se vor inmana cupele si medaliile echipelor clasate pe podium, dar si premii celor mai buni jucatori ai campionatului.

Lasă un răspuns