Exclusiv pentru “Bună dimineața, București!”

Denis Roabes (The Motans): “Un autor niciodata nu expune punctul culminant si deznodamantul”

The Motans si-au lansat ieri primul album, “My Gorgeus Drama Queens”, intr-un concert la Teatrul Elisabeta. Cu 12 piese, printre care si deja cunoscutele single-uri “August” si “Weekend” (feat. Delia), albumul este o declaratie. Fiecare va trai in stil propriu piesele, isi va extrage mesajul si va intelege de ce numele ales de Denis este “My Gorgeus Drama Queens”.Un autor niciodata nu expune punctul culminant si deznodamantul”, a spus in exclusivitate solistul trupei pentru Matinalul BeFm cu Razvan Petre.

In fata unei sali pline pana la refuz, The Motans au generat aplauze si au ridicat publicul in picoare. “Avem emotii”. Acestea au fost primele cuvinte ale lui Denis Roabes inainte de a lasa muzica sa vorbeasca pentru el.

Daca pentru a intelege numele albumului suntem invitati sa ascultam piesele, numele trupei nu mai este un mister. Denis a explicat in urma cu ceva vreme ca denumirea trupei „The Motans” isi are originile in visele sale. Timp de 7 ani, inainte de a-si incepe cariera muzicala, el visa doar motani si pisici. Mai mult, in copilarie, adopta pisici, avand destul de multe. Dupa ce a inceput sa cante, visele au disparut iar Denis a decis sa isi denumeasca trupa The Motans. Daca timp de un an, in componenta initiala era doar solistul, acum are alaturi inca 3 membrii (2 chitaristi si un tobosar). Aseara, pe scena i-au fost alaturi Ilinca si Sasha (backing vocals) si fetele din MUSE Quartet.

Lasă un răspuns