VIDEO: S-a deschis primul depozit de viitor

The Ark cladirea veche de 100 de ani care a gazduit prima bursa de marfuri, s-a transformat in primul depozit de viitor. Cladirea aflata in ruina a fost transformata si revitalizata de DC Communication si Headvertising si reprezinta un model de revitalizare urbana. Creativitatea se vede, se simte se aude si se gusta si pe interior! The Ark este spațiul care îmbină tradiția în muzică, design, gastronomie si o aduce in actualitate. După o vreme de liniște, The Ark își redeschide porțile. Vineri, 16 martie, Adrian Naidin Quartet susține concertul „Pân la rai”, un experiment acustic inedit, despre care artistul ne-a vorbit si ne-a cantat In Comunitate!
Noul The Art gazduieste si un alt gen de traditii creative, care valorifica traditia culinara a Deltei Dunarii. Restaurantul Ivan Pescar te invita sa redescoperi gastronomia autentica si iti serveste peste proaspat asezonat cu programe de turism ecologic.
Proiectului The ArK-depozit de viitor i s-au alaturat si alte organizatii, fundatii si asociatii care propun noi programe sociale, educationale, culturale, care au acelasi numitor comun: valorificarea creativa a traditiilor. Nu promovezi traditia aplicand pur si simplu un motiv popular pe o camasa, spune Teodor Frolu, care vorbeste de potentialul urias pe care il are Romania si modul in care acesta poate vorbi lumii despre noi. Traditiile sunt cele care ne dau unicitate si avem datoria de a le duce mai departe, nu in registrul arhaic ci in cel european.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns