VIDEO: Andreea Olaru, prima dată în viaţă la Radio în Matinalul Bucureşti Fm

“Cadou de 8 Martie, vreau să fiu locul 1 pretutindeni”

Andreea Olaru și Robert Toma au fost prezenți în studioul Matinalului “Buna dimineață, București!”, realizat de Răzvan Petre și Laufer Bari, cu ocazia lansării single-ului “Oare o să-ți amintești?”. Aflați la primul featuring, Andreea și Robert au vorbit despre colaborarea lor, despre ei, dar și despre ideea single-ului.

Răzvan Petre și Laufer Bari au aflat că Andreea i-a spus mamei că se mută la București exact în momentul în care a ieșit pe ușă, pe tatăl ei sunându-l din gară. Iar venirea în Capitală i-a fost benefică. Robert Toma a mărturisit că este încântat de această colaborare. “M-am băgat și eu în seamă, spunând «mama, ce mișto e!»”.

Deşi Andreea Olaru își dorește ca de 8 Martie să primească în cadou Locul 1 în toate topurile, ziua de mâine o consideră precum oricare alta și se va bucura de ea așa cum face zilnic, cu atât mai mult cu cât consideră că fericirea e ceva ce vine din interior și se trăiește.

Robert Toma, cu state vechi în piața muzicală, a recunoscut că deși s-a dus la UCMR cu o sacoșă în care să pună banii, i s-a spus că mai potrivit ar fi fost un plic. “Nu am luat atât de mulți bani pe cât ar fi trebuit.” Dar, nu este deziluzionat, păstrându-şi credinţa că va fi mai bine.

Când Răzvan și Bari i-au propus să o mărite, Andreea a replicat ferm că nu crede în căsătorie: “Am citit foarte multe lucruri din care am aflat că toate astea sunt născocite de oameni. Eu cred doar în iubire și în relația sinceră dintre oameni.”

Single-ul “Oare o să-ți aminteşti?” este compus de către Robert Toma, Alex Parker, Angelo Simonica și Andreea Olaru, în studiourile DeMoga Music.

Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezență la Vocea României. Robert a compus și a colaborat cu numeroși artiști cum ar fi Marius Moga, Andra, Amna, Alina Eremia, Corina, Delia.

Vezi aici arhiva emisiunii „Bună dimineața, București” cu Răzvan și Bari

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.