VIDEO: Andreea Olaru, prima dată în viaţă la Radio în Matinalul Bucureşti Fm

“Cadou de 8 Martie, vreau să fiu locul 1 pretutindeni”

Andreea Olaru și Robert Toma au fost prezenți în studioul Matinalului “Buna dimineață, București!”, realizat de Răzvan Petre și Laufer Bari, cu ocazia lansării single-ului “Oare o să-ți amintești?”. Aflați la primul featuring, Andreea și Robert au vorbit despre colaborarea lor, despre ei, dar și despre ideea single-ului.

Răzvan Petre și Laufer Bari au aflat că Andreea i-a spus mamei că se mută la București exact în momentul în care a ieșit pe ușă, pe tatăl ei sunându-l din gară. Iar venirea în Capitală i-a fost benefică. Robert Toma a mărturisit că este încântat de această colaborare. “M-am băgat și eu în seamă, spunând «mama, ce mișto e!»”.

Deşi Andreea Olaru își dorește ca de 8 Martie să primească în cadou Locul 1 în toate topurile, ziua de mâine o consideră precum oricare alta și se va bucura de ea așa cum face zilnic, cu atât mai mult cu cât consideră că fericirea e ceva ce vine din interior și se trăiește.

Robert Toma, cu state vechi în piața muzicală, a recunoscut că deși s-a dus la UCMR cu o sacoșă în care să pună banii, i s-a spus că mai potrivit ar fi fost un plic. “Nu am luat atât de mulți bani pe cât ar fi trebuit.” Dar, nu este deziluzionat, păstrându-şi credinţa că va fi mai bine.

Când Răzvan și Bari i-au propus să o mărite, Andreea a replicat ferm că nu crede în căsătorie: “Am citit foarte multe lucruri din care am aflat că toate astea sunt născocite de oameni. Eu cred doar în iubire și în relația sinceră dintre oameni.”

Single-ul “Oare o să-ți aminteşti?” este compus de către Robert Toma, Alex Parker, Angelo Simonica și Andreea Olaru, în studiourile DeMoga Music.

Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezență la Vocea României. Robert a compus și a colaborat cu numeroși artiști cum ar fi Marius Moga, Andra, Amna, Alina Eremia, Corina, Delia.

Vezi aici arhiva emisiunii „Bună dimineața, București” cu Răzvan și Bari

Lasă un răspuns