Suspans şi echilibru în semifinalele la Fotbal în Sală Sports Events

Aseara s-au disputat cele 2 partide din semifinalele la Fotbal in Sala Sports Events, iar cuvintele de ordine au fost suspans si echilibru, ambele meciuri avand nevoie de prelungiri si una chiar de lovituri de departajare pentru a desemna castigatorul.

Apa Nova s-a vazut repede condusa de Radio Romania, inca din minutul 4, dupa o actiune prelungita de atac si finalizata de Emanuel Petrescu din pasa lui Gabriel Zamfir. In minutul 12 golgheterul campionatului si-a trecut din nou numele pe lista de marcatori reusind sa scape pe contraatac si sa marcheze pentru 2-0. A fost momentul de trezire pentru cei de la Apa Nova care nu mai aveau decat solutia atacului in acel moment. Eforturile le-au fost incununate chiar inainte de pauza reusind egalarea in doar 2 minute, 14 si 15, prin golurile lui Dragos Mihalache si Nicu Stefanita. Repriza a doua a fost una de asteptare, ambele echipe incercand sa blocheze atacurile adverse si sa isi pastreze poarta intacta, motiv pentru care golurile au lipsit, astfel ca au urmat prelungirile. Nici aici insa nu am vazut o schimbare de tactica din partea celor 2 echipe, chiar daca am avut parte de cateva ocazii de gol. Cand toata lumea se pregatea de lovituri de departajare, in urma unui fault la limita suprafetei de pedeapsa, Dragos Mihalache, omul meciului pentru Apa Nova, isi ia inima in dinti si executa pe jos o lovitura libera directa. Momentul de neinspiratie pentru Radio Romania a reprezentat faptul ca zidul a sarit in loc sa ramana pe jos, astfel ca mingea a trecut pe sub el si s-a oprit direct in poarta, consemnand o victorie in extremis pentru Apa Nova.

A urmat a doua semifinala, care ne-a adus la fel de multa inclestare si chiar mai mult dramatism ca prima.
HPE si Genpact au practicat probabil cel mai bun joc al lor de la actuala editie, ambitia si miza jocului punandu-si amprenta pe spectacolul din teren. Meciul a inceput echilibrat, la fel ca si intalnirile precedente dintre cele 2 echipe, care deja au ajuns sa se cunoasca foarte bine intre ele. Jucatorii au facut mare risipa de efort, astfel ca schimbarile s-au facut in numar mare, echipele avand nevoie de forte si suflu proaspat pentru a reusi sa sustina ritmul ridicat de efort. Prima repriza a adus cateva ocazii pentru fiecare echipa, dar neconcretizate. In minutul 15 insa, chiar inainte de fluierul ce consimtea pauza, in urma unui corner, HPE fructifica o schema foarte bine gandita, la finalizare aflandu-se Andrei Craciun. A urmat repriza a doua in care Genpact a reusit repede egalarea prin Duarte Burguette, urmand apoi din nou o goana a celor 2 de a puncta decisiv. Nu s-a intamplat insa asta si au urmat prelungirile in care jucatorii au reusit sa ramana la fel de concentrati la joc si sa mentina un ritm foarte ridicat de efort, incununat in final cu cate un gol de fiecare parte, reusitele fiind semnate de asemenea de Andrei Craciun respectiv Duarte Burguette, cei mai buni oameni de pe teren prin aceste reusite decisive.
Loteria loviturilor de departajare ce a urmat a consemnat dramatismul meciului. Cei doi jucatori evidentiati in timpul regulamentar de joc, nu au reusit sa marcheze si de la punctul de pedeapsa, astfel ca dupa cate 3 lovituri echilibrul inca se pastra. Drept urmare au avut nevoie de inca 2 executii pentru a consemna in final ratarea decisiva a celor de la HPE, astfel ca Genpact se impune in final cu 8-7 si accede in marea finala.

Ramaneti conectati online pe Bucuresti FM, pentru a afla podiumul celui mai interesant campionat de fotbal in sala dedicat companiilor din Bucuresti, marca Sports Events!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.