Jackpot-ul de la Indian Wells

Organizatorii turneul de peste ocean din perioada 7-18 martie, vin şi în acest an cu o ofertă deosebit de tentantă pentru jucătorii înscrişi pe tablourile de concurs.
,,Vrem să încurajăm tenismenii de top să intre şi la dublu, fapt pentru care oferim un bonus de 1 milion de dolari”, a declarat de curând Tommy Haas, directorul turneului de categorie Masters/Premier Mandatory de la Indian Wells.

Premiile rezervate câştigătorilor erau oricum şi aşa foarte mari, dar acum cel care va câştiga ambele probe, va pleca acasă cu aproximativ 2,4 milioane de dolari (1,2 milioane de dolari pentru titlul de la simplu, 200.000 de dolari graţie titlului de dublu + bonusul de 1 milion de dolari).
Simona Halep principala favorită de pe tabloul de simplu, ar putea avea un avantaj important în cursa pentru acest imens jackpot. Eleva lui Darren Cahill a arătat în ultima perioadă că poate juca la un nivel înalt şi în proba de dublu.

Recent chiar la începutul acestui an în luna ianuarie, Simona a câştigat alături de Irina Begu ambele probe ale turneului de la Shenzhen şi poate spera într-o dublă victorie şi la Indian Wells. Cele două jucătoare au anunţat deja chiar de la începutul lunii februarie, că vor face echipă împreună la turneul american.

Lasă un răspuns