Din nou despre EverWing

Sursa foto: DAGeeks.com

Nu aș fi crezut că voi reveni vreodată la o discuție despre EverWing, unul dintre jocurile Instant de pe Facebook, dar ținând cont că numărul de utilizatori a depășit deja 10 milioane mi se pare absolut corect să tratez cu mai multă atenție acest joc virtual.

EverWing, așadar. Pentru că despre joc la modul general am mai vorbit, voi încerca în rubrica de astăzi să vă ofer câteva sfaturi menite a vă propulsa rapid în topurile comunităților din care faceți parte. Și când spun comunități, mă refer la sumedenia de grupuri EverWing care au apărut în ultima vreme precum ciupercile după ploaie.

În primul rând, NU vă afiliați doar la un singur grup. Puteți să faceți parte din mai multe și acest lucru este chiar indicat. Dacă unul dintre grupuri se luptă cu un boss mult prea puternic pentru voi, nu cheltuiți energia regenerabilă în timp pentru a-i impresiona pe ceilalți. Participați doar la luptele grupurilor unde puteți să faceți măcar 10% damage pe boss, pentru că un procent inferior nu vă dă dreptul la premii.

Un alt lucru important este legat de companioni. Vă sfătuiesc să vindeți imediat toți dragonii comuni pe care îi găsiți, indiferent cât de bine arată caracteristicile acestora. Veți descoperi că pur și simplu nu veți avea timp pentru a-i upgrada și pe ei. Probabil că pe măsură ce avansați în level o să ajungeți la concluzia că nici măcar dragonii rari nu merită ținuți în menajerie. Upgrade-urile pe dragonii epici, legendari și mitici vă vor oferi o forță de joc suficientă pentru a face față oricărei bătălii cu boșii.

În rest, recomandările obișnuite. Atenție mare în luptă, atenție mare ce dragoni companioni folosim la fiecare confruntare în parte și bineînțeles, atenție și mai mare la timpul pe care câteodată îl pierdem literalmente atunci când exagerăm cu jocurile pe calculator.

Lasă un răspuns