Protest la Ministerul Culturii

Actiune de protest impotriva propagandei homosexuale, in aceasta dupa amiaza, la Ministerul Culturii.

Acolo s-au adunat peste 200 de persoane. Multe dintre acestea sunt imbracate in costum national.

La protest participa peste 20 de ONG-uri, pentru a se manifesta „impotriva campaniei de propaganda homosexuala”, facuta cu girul Ministerelor Culturii, Sanatatii și Educatiei, se arata intr-o scrisoare deschisa.

Printre semnatari se numara Alianța pentru Demnitate Nationala (Iulian Capsali), Asociatia „Pro Vita Bucuresti” sau Revista „Familia Ortodoxa”.

Manifestantii atrag atentia asupra faptului ca se lucreaza la „canonizarea culturala a homosexualitatii: Atragem atentia ca in alte tari si culturi se lucreaza deja la etapa urmatoare: a dezincriminarii pedofiliei, incestului, necrofiliei sau zoofiliei. Monstruozitati care sunt inca incadrate la Codul Penal in tara noastra. Și acolo vrem sa ramana!”.

Semnatarii acuză actuala coaliție de Guvernare de trădare a valorilor naționale. În final, reprezentanții asociațiilor cer demisia persoanelor care au permis desfășurarea filmelor cu mesaj pro LGBT la Muzeul Țăranului Român, dar și a celor au dus 100 de elevi minori la vizionarea filmului „120 BPM”.

Foto: Radu SOFRAN

Lasă un răspuns