CSM Bucureşti învinge Midtjylland

CSM București a câștigat cu scorul de 29 la 24, meciul cu Midtjylland, din Liga Campionilor la handbal feminin.

CSM s-a impus la 5 goluri diferență, după o repriză secundă în care handbalistele noastre au jucat la cel mai înalt nivel.

Fetele noastre au gestionat foarte bine finalul reprizei și au intrat la vestiare cu un mic avantaj 13 la 12.

Pentru CSM au marcat Amanda Kurtovic 6 goluri, Cristina Neagu 6, Nathalie Hagman 4, Gnonsiane Niombla 3, Iulia Curea 2, Majda Mehmedovic 2, Oana Manea 2, Isabelle Gullden 2, Marit Frafjord 1, Line Jorgensen 1.

„Vom face tot ce depinde de noi în meciurile următoare şi sperăm să remediem lucrurile care nu prea au mers la ultimul joc”, a declarat Majda Mehmedovic.

Jelena Grubisic spune: „Încă mai avem două meciuri în grupele principale şi ştim că trebuie să jucăm mai bine. În sferturi vor fi meciuri grele, dar sper să ne calificăm în Final Four pentru a treia oară la rând”.

În clasamentul grupei principale Gyor este pe primul loc cu 14 puncte, urmată de  CSM cu 13 puncte și Rostov tot cu 13 puncte.

Pe locurile 4, 5 și 6 sunt Nyk, Ljubljana și Midtjylland.

Primele patru clasate se califică în sferturile de finală.

CSM are nevoie ca Gyor să nu bată acasă în ultima etapă din grupe, cu Krim, pentru a mai spera că va încheia prima în grupă.

Pentru echipa din București victoria cu Rostov (în ultima etapă) este obligatorie.

CSM încheie faza grupelor principale din Champions League în deplasare cu Rostov Don, sâmbătă 10 martie, de la ora 15:00.

 

Lasă un răspuns