Liderul mondial va avea un echipament personalizat

Simona Halep a jucat la Doha pentru prima oară cu un echipament Nike de serie, la doar câteva zile după ce a semnat contractul cu brandul american.

Cu puţin timp în urmă, Simona a fost invitată la sediul Nike din Portland, pentru a lua contact cu noile creaţii vestimentare ale prestigioasei firme. Sportiva noastră a fost însoţită de antrenorul său Darren Cahill, de la care primeşte sfaturi preţioase nu doar în turneele la care participă. Se pare că noul sponsor al Liderului mondial ar dori să o diferenţieze de celelalte jucătoare din circuit printr-o vestimentaţie aparte. Firma americană ar dori pentru cea care ţine prima pagină a mai multor publicaţii prestigioase din lume, să-i ofere acesteia o ţinută personalizată.

Încă nu se ştie când Simona Halep va apărea pe terenul de joc într-un echipament personalizat, dar se pare că vizita la sediul Nike, nu a fost chiar una întâmplătoare. După vizita la noul său sponsorul ,,de casă”, Simona Halep şi Darren Cahiil au plecat spre turneul de la Indian Wells, locaţie care se află la 1.800 de kilometri distanţă.

Turneu american de categorie Premier Mandatory, va începe săptămâna viitoare şi se va derula în perioada 7-18 martie.

Lasă un răspuns