Gabriela Firea vrea tramvai până la Domnești

Sursa foto: www.telegrafonline.ro

Primarul General Gabriela Firea a declarat, astăzi că, în cadrul întâlnirii de săptămâna trecută cu vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, cu ministrul Transporturilor, Lucian Șova, și cu directorul general al CNAIR, a subliniat faptul că își dorește mai multă implicare și dinamism în ceea ce privește proiectele comune ale Municipalitatii și Ministerului Transporturilor.

Edilul Capitalei a dat drept exemplu proiectul supralărgiri Prelungirii Ghencea, unde Municipalitatea dorește să prelungească linia de tramvai, prin Prelungirea Ghencea, până la Domnești. Însă CNAIR nu este de acord cu această linie de tramvai, pretextând găsirea soluțiilor tehnice pentru ca linia de tramvai să traverseze pasajul peste Șoseaua de Centură ar prelungi foarte mult termenul de finalizare a lucrărilor.

Gabriela Firea a avertizat CNAIR că mai are la dispoziție un termen de două săptămâni pentru a prezenta o soluție pozitivă cu privire la linia de tramvai, după care Municipalitatea va cere să preia în totalitate lucrările de supralărgiri a Prelungirii Ghencea și de construcție a pasajului peste Șoseaua de Centură spre Domnești.

Lasă un răspuns