La București are loc evenimentul Podul de lumini România – China

Sursa foto: www.orasulvechi.ro

Bucureştiul va fi promovat ca destinaţie turistică, la fel ca alte oraşe din Europa, în cadrul evenimentului Podul de lumini România – China (Light Bridge Romania – China), organizat vineri, timp de trei ore, de către Ministerul Turismului şi Primăria Capitalei.

Sursa foto: www.curierulnational.ro

Potrivit unui comunicat de presă al ministerului de resort, evenimentul, organizat între orele 20:00 – 23:00, va consta în proiectarea pe clădirea Teatrului Naţional Bucureşti a unor creaţii cu tematica aferentă Anului de Turism UE-China, realizate de către echipe care au fost premiate în cadrul festivalului iMapp Bucharest, echipa Gong Zhen din China, câştigătoare a Premiului Juriului iMapp Bucharest 2017 şi echipa Mindscape din România, câştigătoare a Premiului Publicului iMapp Bucharest 2015.

Evenimentul este organizat de Ministerul Turismului şi Primăria Capitalei prin CREART – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti.

Ministerul Turismului menţionează că evenimentul va contribui la promovarea Bucureştiului alături de alte locuri din Europa, fiind inclus pe site-ul ecty2018.org, administrat de Comisia Europeană pentru Turism, prin finanţare din partea forului european.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.