FCSB, eliminată din Cupa României!

FC Hermannstadt a eliminat-o pe FCSB din Cupa României. Echipa de ligă secundă a învins-o pe vicecampioana țării noastre, cu 3-0, în sferturile de finală ale competiției.

FC Hermannstadt s-a calificat în premieră în semifinalele Cupei.  Au marcat Bogdan Rusu (11, 63) şi Ştefan Blănaru (29).

FCSB, care a fost de nerecunoscut, nu a reuşit să îşi creeze nicio ocazie mare de gol în acest meci, iar apărarea sa a fost depăşită în multe rânduri.

Portarul Cristian Bălgrădean s-a remarcat la debutul său la FCSB la şuturile lui Petrişor Petrescu (7) şi Daniel Tătar (8), dar a fost învins de Bogdan Rusu (11). Ştefan Blănaru (29) a majorat diferenţa, la o nouă nesincronizare a apărării roş-albastre. Acelaşi Rusu a marcat ultimul gol al sibienilor (63), cu capul, în urma unui corner.

Arbitrul Cătălin Popa a dictat penalty pentru FCSB în minutul 33, pentru henţ la Cristian Danci, dar a revenit asupra deciziei în urma semnalizării unui arbitru asistent, care a observat că balonul fusese jucat anterior cu mâna de Lucian Filip (FCSB).

 

 

 

Lasă un răspuns