Avakin Life

Sursa foto: www.avakin.com

Varianta Facebook pentru “Second Life”, Avakin Life, este un joc în care toată lumea aleargă după apreciere și după obiecte cât mai costisitoare. Vom porni la drum cu o sumă mică de bani, o garsonieră și câteva obiecte de mobilier și ne vom strădui să avansăm atât pe scara socială cât și pe cea economică.

Cea mai mare parte a timpului jucătorii vizitează centrele de interes din joc, acestea fiind reprezentate de stațiuni de lux, mall-uri, discoteci șamd. Dacă vreți să vă faceți un cont de Avakin Life și să progresați, este obligatoriu să fiți prezent în cât mai multe dintre aceste locuri. Este un joc “de fițe” la propriu, așa că un animal de companie “cute” și o ținută cool sunt singurele modalități prin care veți fi băgați în seamă de ceilalți, și acesta este doar începutul.

Sunt foarte multe questuri și majoritatea necesită interacțiunea cu obiectele din joc și cu ceilalți utilizatori. Vom lua puncte pentru likes și ratings, astfel că va trebui să studiem profilurile celorlalți și să le vizităm locuințele. Primim bani la fiecare nou level, dar sumele nu sunt mari deci va trebui să ne luăm și un job. Ospătarii sunt la modă, este coadă la propriu pentru a prinde un astfel de job și în momentul în care ne vine rândul vom încerca să-i convingem pe ceilalți jucători să cumpere tot felul de lucruri, fiecare tranzacție încheiată aducându-ne bani și puncte.

Tot ceea ce v-am spus până acum pare de fapt o descriere a vieții reale. De fapt chiar acest lucru încearcă să imite Avakin Life. Ca de fiecare dată (și de această dată în mod special) recomand să nu confundăm viața reală cu jocurile pe calculator. Cu atât mai mult cu cât în spatele unui avatar reușit nu se ascunde întotdeauna o persoană prietenoasă…

Lasă un răspuns