15 martie- ziua când vor fi anunțați câștigătorii concursului „Proza scurtă merită mai mult!”

De 1 Martie, primăvara ne salută în alb strălucitor și ne face să regretăm intens mănușile uitate acasă. Dar nu contează cele minus 15, 16 sau mai multe grade, calendaristic, iarna s-a sfârșit!

Teoretic, trebuia să se sfârșească și perioada de jurizare a lucrărilor înscrise în concursul nostru „Proza scurtă merită mai mult!” dar distanța de la teorie la practică este acoperită de paginile pe care voi, adolescenții-scriitori, ni le-ați trimis. Atât de multe încât ne-au copleșit!

Autorii celor peste 100 de texte sosite pe adresa de concurs își doresc cu toții să facă parte din volumul care va fi tipărit de editura Eikon, iar juriul trebuie să aleagă cu atenție cine sunt cei mai buni dintre cei talentați.

De aceea, nu putem să ne grăbim și să trecem în pas alergător printre poveștile voastre.

Membrii juriului citesc intens și la această oră, notează, compară și timpul trece mai repede decât și-ar fi închipuit. Sarcina este grea și ei au nevoie de mai mult timp decât estimaseră inițial.

De aceea, lista finală cu numele câștigătorilor concursului „Proza scurtă merită mai mult!” va fi afișată pe site-ul bucurestifm.ro, pe pagina noastră de facebook BucurestiFM, dar și pe site-urile și paginile de facebook ale partenerilor noștri: editura Eikon și Inspectoratul Școlar al municipiului București, în data de 15 martie.

Lasă un răspuns