Partidele din play-off-ul şi play-out-ul Ligii I, amânate!

Partidele din prima etapă a play-off-ului şi play-out-ului Ligii I la fotbal, programate la sfârşitul acestei săptămâni, au fost amânate din cauza vremii nefavorabile, a declarat, pentru Agerpres, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan.

”Cluburile ne-au trimis solicitări pentru amânarea acestei etape şi am decis în consecinţă. S-a făcut o hârtie şi s-a decis amânarea acestei etape din cauze excepţionale. Din cauza zăpezii multe din terenuri sunt impracticabile, iar riscul de accidentări pentru jucători este ridicat. Această etapă se amână cu o săptămână. Deci practic play-off-ul şi play-out-ul se vor încheia cu o săptămână mai târziu decât era prevăzut iniţial”, a spus Justin Ştefan.

Conform programării iniţiale, la acest sfârşit de săptămână, trebuiau să se dispute următoarele partide:

Play-off, etapa 1
CS Universitatea Craiova – FC Astra Giurgiu
FCSB – FC Viitorul
CFR Cluj – CSM Poli Iaşi

Play-out, etapa 1
FC Botoşani – Juventus Bucureşti
Dinamo – Gaz Metan Mediaş
Concordia Chiajna – ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe
FC Voluntari – ACS Poli Timişoara

”În zilele în care era programată iniţial etapa I din play-off, respectiv perioada 03-05 martie 2018, nu se va mai disputa niciun joc. Toate jocurile etapei I din play-off vor fi disputate în locul etapei a 2-a, în aceeaşi configuraţie. Întregul calendar competiţional al play-off-ului este devansat cu o etapă. Play-off-ul se va finaliza în weekendul 19-20 mai 2018, în loc de 12-13 mai cum fusese stabilit iniţial”, potrivit comunicatului LPF.

”În zilele în care era programată iniţial etapa I din play-out, respectiv perioada 02-05 martie 2018, nu se va mai disputa niciun joc. Toate jocurile etapei I din play-out vor fi disputate în locul etapei a 2-a, în aceeaşi configuraţie. Calendarul competiţional până la etapa a IX-a inclusiv, este devansat cu o etapă. Etapa a 10-a a play-out-ului se va disputa în perioada 15-17 mai 2018, urmând ca restul etapelor rămase de disputat să fie jucate conform programării iniţiale”, informează Liga Profesionistă de Fotbal.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.