Imperecherea semifinalistelor la Fotbal in Sala Sports Events se decide in ultima etapa

Aseara s-au desfasurat jocurile contand pentru etapa 13, imperecherea din semifinale ramanand in continuare sub semnul intrebarii.

Un meci extrem de spectaculos si cu miza pentru obtinerea locului 2 a fost partida dintre Apa Nova si Genpact. Ambele echipe au intrat foarte hotarate pe teren dorindu-si mult victoria. Genpact a parut mai stapana pe centrul terenului, creandu-si mai multe ocazii de gol, toate insa ratate din nenoroc sau lejeritatea in executia finala. De partea cealalta, Apa Nova a prestat un joc solid, reusind sa isi blocheze adversarii si datorita experientei superioare, echipa jucand impreuna de foarte mult timp. Fiecare echipa a avut sansa ei de a transa victoria in favoarea sa, beneficiind pe rand de o eliminare si automat un om in plus timp de 2 minute, dar nu au putut inscrie nici cu acest avantaj extrem de valoros. Si cand toata lumea se pregatea de fluierul de final, la exact ultima faza fixa a intalnirii, Dragos Mihalache scapa de marcajul advers si primeste mingea nestingherit in fata portii de unde il invinge sec pe portarul advers aducand in extremis victoria pentru Apa Nova.

Un nou meci bun a facut si in aceasta etapa HP Inc intalnind UPC. Dar, de data aceasta, deznodamantul a fost in favoarea lor reusind sa ramana in avantaj pana la finalul partidei. Dupa o prima repriza echilibrata in care s-a intrat cu 1-1, a urmat repriza lui Ionus Senell de la HP Inc. care a reusit sa inscrie de inca 3 ori si sa contribuie din plin la o victorie pe cat se poate de muncita si de meritata. De partea cealalta, desi a avut prezent un lot foarte numeros la aceasta partida, UPC nu s-a regasit astfel ca rezultatul final a fost 5-2.

Lasă un răspuns