De mărțișor – lavandă și tricolor cu Maria Gheorghiu

Colega noastră Maria Gheorghiu ne aduce în 1 Martie o nouă invitație muzicală. Chiar dacă zăpada de afară ne face doar să visăm la primăvară și la faptul că în această lună totul ar trebui să renască, există un mod foarte plăcut de a petrece prima zi de Mărțișor. Maria se reinventează, vine cu un concept nou, într-o locație nouă, clubul THE ACE din Centrul Vechi, str.Lipscani nr.78.!

”De mărțișor, toată lumea se întrece în oferte! Vin și eu cu una muzicală, altfel decat cele cu care v-am obișnuit. Impreună cu cel care mă acompaniază de peste 8 ani, Radu Gratianu, am pus la punct două concerte într-unul. Prima parte este dedicată în exclusivitate iubirii. Vă spun povestea din CAMP DE LAVANDA (albumul lansat la sfarșitul anului trecut) încercand astfel să topim zăpada și punțile înghețate, să alungăm frigul și să vă aducem primăvara în suflete. In cea de-a doua parte v-am pregătit un program în care scoatem din nou tricolorul la vedere. Suntem în anul Centenarului Marii Uniri și sunt atat de multe cantece și povești prin care să facem reverențe celor care au făcut Romania Mare!
Emoție și energie, lavandă și tricolor – acestea sunt cuvintele de ordine pentru concertul de maine seară din clubul The Ace.
P.S. E important să vă spun: am cantat de-a lungul anilor în tot felul de cluburi în București. De departe acesta este unul care primește din partea mea nota maximă: oameni deosebiți care știu să îi respecte pe cei care le trec pragul, sunet foarte bun și un spațiu amenajat special pentru cantări live.”

Lasă un răspuns