Se apropie finalul returului la Fotbal în Sala Sports Events

Astazi sunt programate meciurile contand pentru etapa a 13-a a Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events.

Apa Nova contra Genpact reprezinta un duel interesant in care miza cel mai probabil va fi locul 2 in clasament. Apa Nova a avut un parcurs bun in ultimele partide in timp ce Genpact vine dupa un meci foarte greu in ultima etapa, in urma caruia s-a ales si cu 2 jucatori suspendati. Suntem curiosi sa aflam cine va avea castig de cauza azi.

HP Inc. in fata UPC este o partida a orgolilor ranite, ambele echipe dorindu-si mult mai mult de la actuala editie, dar din pacate nu au reusit. Cu siguranta vor dori sa spele aceasta impresie la finele acestui meci.

Ceea ce putea fi la un moment dat o disputa pentru locul 4, intalnirea dintre Deloitte si Radio Romania conteaza doar pentru ultimii, in cazul unei victorii acestia putand avansa in clasament. De partea cealalta, echipa Deloitte vrea sa se bucure de fotbal, in momentul de fata nemaiputand urca sau cadea in clasament, locul pe care vor termina fiind 5.

Ramaneti conectati online pe Bucuresti FM pentru a afla deznodamantul intalnirilor din aceasta etapa, penultima inainte de semifinale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.