Ghost Tales

Sursa foto: YouTube/Ghosttales Fanpage

Dacă dorim să descoperim o lume în care varianta feminină a lui Harry Potter să fie în centrul atenției, jocul “Ghost Tales” ar putea fi una dintre cele mai potrivite alegeri.

Singura armă pe care o va avea de-a lungul aventurii eroina noastră este o baghetă fermecată. Vom descoperi că nici nu are nevoie de altceva. Orice obstacol sau monstru care îi apare în cale va fi îndepărtat cu această baghetă, genul de obiect care ne-ar prinde foarte bine și nouă, cei care trăim în teorie în lumea reală.

Orașul din joc, cel în care micuța noastră magiciană ajunge încercând să descopere ce s-a întâmplat cu bunicul ei, este un loc înțesat de fantome, din fericire multe dintre ele de-a dreptul prietenoase. Firește, acestea vor avea o mulțime de cerințe, pretenții sau misiuni de oferit, activități care vor aduce punctele necesare evoluării în level.

Acțiunile personajului nu costă puncte de energie, lucru surprinzător ținând cont de faptul că în acest gen de jocuri de regulă fiecare pietricică mișcată din loc necesită puncte de energie care se regenerează foarte greu în timp. Practic, în “Ghost Tales”, dacă avem tot ce ne trebuie la dispoziție, putem rezolva quest după quest fără a întâmpina probleme.

Sistemul de premiere daily este unul destul de straniu și vă spun sincer că nu am mai întâlnit unul similar până acum. Deși fiecare zi în care suntem log in va fi marcată în calendar, recompensele vor sosi doar odată la 3 zile sau chiar și mai mult. Acest lucru nu reprezintă însă o problemă, pentru că aceste recompense sunt relativ simbolice. Recompensele reale vor veni de la prietenii de pe Facebook care se joacă și ei acest joc, pentru că putem face schimb de obiecte utile sau putem oferi în dar obiecte de care nu avem nevoie, dar care îi vor ajuta să rezolve și ei questurile de care noi am trecut deja.

Mult success sau, cum spunea Harry Potter, “ILLEGIBILUS”. Sau “IMMOBULUS”? Îmi cer scuze, mereu încurc aceste vrăji între ele…

Lasă un răspuns