Răzvan Mazilu o readuce pe scenă pe frumoasa Zaraza

Vreau să-mi spui frumoasă Zaraza, cine te-a iubit? Așa începe cântecul. Dar care e de fapt povestea?

Am aflat-o, la București fm, de la coregraful și regizorul Răzvan Mazilu, chiar înainte de premieră, iar în această seară, putem vedea spectacolul la Teatrul Odeon.

Teatrul ”Toma Caragiu” Ploiești va susține aici, de la ora 19.00, o reprezentatie a celei mai recente producții a secției Teatrului de Revistă Majestic. Un musical creat de Răzvan Mazilu, pe scenariul lui Daniel Chirilă.

Intrăm în atmosfera unei epoci, cu tot ceea ce a însemnat ea. Îi întâlnim pe: Cristian Vasile, Constantin Tănase, Zavaidoc, Jean Moscopol, Titi Botez, Maria Tănase, Silly Vasiliu, Ion Pribeagu, dar și cuplul Elena Lupescu și Carol al II-lea.

Ca de fiecare dată, Razvan Mazilu s-a documentat temeinic pentru a ne aduce cele mai importante momente ale acelei vremi și parfumul său autentic.

Cât a fost adevăr și cât a fost ficțiune în privința misterioasei Zaraza, descoperim la teatru.

Pasiunea lul Răzvan Mazilu pentru musical, o descoperiți la Spectacol@bucurești.ro.

”Nu caut succesul cu orice preț, deși îmi place. Un artist cred că ar fi ipocrit dacă ar spune că nu îi place să aibă succes. Sau mai curând că nu îi place ca mesajul lui să ajungă la cât mai multă lume”, a mărturisit el în emisiune.

Lui Răzvan îi place să ne spună povești diverse prin spectacolele sale, să ne poarte în colțuri diferite de lume, să ne provoace. Așa a făcut și anul trecut, tot cu un musical la Teatrul Excelsior, ”Our Ladies of Perpetual Succourde”. O poveste despre niște adolescente din Scoția zilelor noastre și, totodată, un pretext pentru creatorul Răzvan Mazilu de a vorbi despre iubire, prietenie, despre lucrurile care îl și ne preocupă.

 

Lasă un răspuns