Linia 41 de tramvai va fi relocată

Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a avizat relocarea temporară a liniei 41 de tramvai până la finalizarea lucrărilor la metrou din zona intersecţiei Drumul Taberei/Strada Braşov, dar aceste măsuri nu vor afecta călătorii, a anunţat, luni, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

Sursa foto: www.observator.tv

”RATB, împreună cu autorităţile publice locale, colaborează cu firma Astaldi şi cu Metrorex SA pentru modificarea unor trasee de suprafaţă, în scopul de a crea condiţii de finalizare a lucrării. În acest sens, Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti a avizat relocarea temporară a liniei 41 de tramvai, precum şi a întregului trafic auto pe Str. Braşov (crearea unui by-pass de circulaţie), până la finalizarea lucrărilor la metrou din zona intersecţiei Drumul Taberei /Str. Braşov. Precizăm că aceste măsuri nu vor afecta călătorii liniei 41, întrucât aceasta îşi va menţine traseul actual, nefiind deviată pe alte artere”, se arată într-un comunicat.

Potrivit specialiştilor, în zonă se va face o linie, deviată cu circa 7 metri, care va merge paralel pe perioada derulării lucrărilor la Magistrala 5 de Metrou.

RATB vine cu aceste precizări în urma unor informaţii apărute în spaţiul public privind devierea liniei de tramvai 41 în zona Pieţei Agroalimentare Drumul Taberei (Moghioroş) din cauza lucrărilor efectuate la noua magistrală de metrou.

Lasă un răspuns