Circulatia rutiera intre Bucuresti si Dobrogea este inchisa!

Incepând cu ora 20.00, este inchisa  circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, între București și Cernavodă pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea.

 Până la ora 23:00, politia rutieră, împreună cu echipajele CNAIR S.A. vor asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat.

La această oră circulația rutieră între București și zona Dobrogei este închisă pentru toate categoriile de autovehicule din cauza ninsorilor viscolite și a vizibilității extrem de reduse.

Din cauza viscolului puternic care reduce vizibilitatea, circulaţia rutieră a fost închisă, in aceasta seara, pe autostrada A4, pentru toate categoriile de autovehicule, pe sectorul cuprins între Ovidiu şi Port Agigea Sud, dar şi pe DN 41, între localităţile Olteniţa (judeţul Călăraşi) şi Plopşoru (judeţul Giurgiu), informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Pe DN 5B, între Giurgiu (judeţul Giurgiu) şi Ghimpaţi (judeţul Dâmboviţa), a fost instituită restricţia de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Drumarii acționează în permanență pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță în toate zonele afectate de fenomenele meteorologice.

 Reamintim că începând cu ora 07:00 a intrat în vigoare codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite și vizibilitate scăzută recomandăm conducătorilor auto să plece la drum doar în cazuri de strictă necessitate. Cele mai afectate județe de condițiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea și Municipiul București.

Centrul Infotrafic faca apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Lasă un răspuns